Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az „Emberekért“ Közhasznú Nonprofit Kft-t  –jogelődjét 1991-ben-  2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a megváltozott jogszabályi környezetben stabil és fenntartható munkahelyeket teremtsünk megváltozott munkaképességű munkavállalók számára. Biztosítjuk munkavállalóinknak a munkatapasztalat megszerzését illetve a munkavégző képesség újbóli visszszerzését. Megfelelő munkakörnyezet teremtésével és munkalehetőség biztosításával a fogyatékossággal élők hasznos foglalkoztatását tesszük lehetővé, mely lehetőséget biztosít a munkavállalók nyílt munkaerőpiacra történő visszajutására, valamint az egészségi állapotuk fenntartására, javulására.

Cégünk 50 fő megváltozott munkaképességű dolgozóval egy telephelyen kezdte meg munkáját, majd fokozatosan fejlődve jelenleg a székhelyen (Paks) kívül négy fióktelepen (Miskolc, Szekszárd, Encs, Pécs) jelenleg összesen átlagban kb. 450 fő megváltozott munkaképességű és közel 100 fő egészséges dolgozót foglalkoztat. 

 

Munkatársaink

Tagjai évtizedek óta elkötelezett hívei a fogyatékkal élő embertársaink esélyeinek növelése vonatkozásában.

Magasan kvalifikáltak, megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek a gyártási és üzemszervezési folyamatok terén, emberi és személyes tulajdonságaik pedig alkalmassá teszik őket a megváltozott munkaképességűekkel való foglakozásra.

Kiemelten kezelik a minőségi munkavégzést, amit bizonyít az a tény, hogy ezen a piacon talpon tudtak maradni, immár negyed évszázada. Felismerték, hogy a fenntarthatóság alapja a piacképes termékek magas minőségen történő előállítása, a szállítási határidők maradéktalan betartása. E mellett fokozott hangsúlyt fektetnek az akadálymentes munkakörnyezet kialakítására, amely biztosítja a biztonságos és balesetmentes munkavégzés lehetőségét akadálymentes munkahelyeken.  

 

Munkavállalóink

Természetesen a vázolt eredmények elérésében kitüntetett helyet foglal el az emberi erőforrás is. Ennek fejlesztése nélkülözhetetlen az elért piaci pozíció megtartásában. Az „Emberekért” Közhasznú Nonprofit Kft-nél a belépési szint általában a szakképzetlen munkavállaló. A belépést követő időszakban az elsődleges cél az, hogy alkalmassá tegyük a magas minőségi, pontossági és hatékonysági követelmények elérésére. Ennek eszköze a képzés, ami általában belső képzés formájában valósul meg.

Ezt megfelelő tapasztalattal rendelkező munkatársaink valósítják meg oly módon, hogy minden dolgozó a számára legoptimálisabb munkafolyamatot végezhesse. Így kialakul az összeszerelők és a minőségellenőrök csapata – a kézügyesség és a monotónia tűrés függvényében. A betanulásra minden esetben megfelelő idő áll a dolgozók rendelkezésére, ami megteremti a hatékony munkavégzés feltételeit.

A belső képzések mellett a cég nem zárkózik el az iskolai-, illetve tanfolyamrendszerű fejlesztésektől sem. Az elmúlt időszak jellemző képzései fizikai dolgozók esetében a targoncakezelői, az adminisztratívaknál pedig a könyvelői és egyéb irodai munkák ellátásával összefüggő képzések. 

Mindkét formánál biztosítjuk a képzések teljes költségét mind a tandíj, mind a munkabér és a munkaidő vonatkozásában. 

 

   Elérhetőségek

"Emberekért" Közhasznú Nonprofit Kft.

7101 Szekszárd,
Pf.: 89
Telefon:
+36/74/674-800
E-mail:
titkarsag@ferger.hu
"Emberekért" Közhasznú Nonprofit Kft. - Magyar